JB1 activiteiten in de Corona periode

Nieuwsafbeelding
16-1 | Helaas is het hockeyseizoen ook voor JB1 bruut onderbroken door Corona. Ondanks dat proberen wij waar mogelijk het JB1 team fit en gemotiveerd te houden met allerlei activiteiten die voldoen aan de Corona regels.
Lees meer

Update veldcompetitie KNHB

Nieuwsafbeelding
15-1 | Dinsdagavond 12 januari liet het kabinet weten de huidige lockdown in ieder geval te verlengen tot en met 9 februari. De geldende regels voor sport zijn ongewijzigd gebleven. Samengevat zijn ze als volgt:
Lees meer

Trainingen vanaf 16.30 uur vandaag afgelast

15-1 | Alle trainingen die vandaag, vrijdag 15 januari starten om 16.30 uur of later, komen te vervallen in verband met gladheid. 

Lees meer

Senioren - Schrijf je in voor het Corona Circuit

Nieuwsafbeelding
13-1 | Aanstaande dinsdag start het Corona Circuit voor senioren. Natuurlijk volgens de corona regels. Schrijf je snel in via de SCHC app - vol is vol.
Lees meer

Dames 1 Hurley- Dames 1 SCHC te zien via youtube Hurley

Nieuwsafbeelding
11-1 | Dames 1 Hurley- Dames 1 SCHC Hurley zendt morgen via hun youtube kanaal de oefenwedstrijd vs SCHC D1 uit om 19.30 uur.
Lees meer

Sterkte Tom van Hooijdonk!

Nieuwsafbeelding
11-1 | Op dinsdag 15 december is onze gretige, rechterflank bestierende Tom van Hooijdonk van H1 onder het mes gegaan. Nadat Tom een tijd heeft rondgelopen met een ogenschijnlijke liesblessure is in de eerste seizoenshelft een afwijking in zijn heup, zogeheten dysplasie, geconstateerd. Er is toen besloten
Lees meer

Tijdig opzeggen lidmaatschap!!

Nieuwsafbeelding
6-1 | Wil je volgend jaar niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat de contributie voor aankomend seizoen volledig betaald moet worden.
Lees meer

Hoofdsponsor

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]