Plantraining voor SCHC leden bij Maltha

Nieuwsafbeelding
18-11 | Plantraining voor klas 1,2 of 3 middelbare school van SCHC leden. Kom leren plannen. Op een efficiënte en succesvolle manier door je schoolwerk.
Lees meer

JC1 plaatst zich met overmacht voor Super C

Nieuwsafbeelding
17-11 | Vorige week stelde JC1 de eerste plaats van de poule al veilig. Ook vandaag zetten ze hun ongeslagen reeks competitie wedstrijden voort. Klasse mannen. Gefeliciteerd en op naar de landelijke Super C competitie.
Lees meer

Het Dames en Heren 1 diner een groot succes

Nieuwsafbeelding
17-11 | Afgelopen vrijdagavond was het weer zover. Een gezellige avond met maar liefst 150 gasten, die konden genieten van een heerlijk 4 gangen diner geserveerd en klaargemaakt, onder begeleiding van Peter en Robert, door Dames en Heren 1. Ook was er een loterij met mooie prijzen.  Een mooie avond met
Lees meer

Uitslagen Dames 1 en Heren 1

Nieuwsafbeelding
17-11 | Dames 1 heeft zondag gelijk gespeeld tegen Kampong, met 1-1.  Yibbi Jansen maakte uit een strafcorner vlak voor rust gelijk, nadat Malou Pheninckx Kampong al na zeven minuten op voorsprong had gezet.

Lees meer

Vijf nieuwe zaalhockeyregels

Nieuwsafbeelding
16-11 | Komend weekend wordt begonnen met de wederopbouw van de blaashal voor het zaalhockey. Voor wie zich alvast wil voorbereiden op het fluiten in de zaal, volgt hier een overzicht van de nieuwe regels.   Wat is er dit jaar anders in de zaal? Vijf dingen:
Lees meer

Meisjes C1 gaat Super C spelen!

Nieuwsafbeelding
16-11 | Met nog twee wedstrijden te spelen heeft MC1 zich vandaag geplaatst voor de landelijke competitie Super C.  Wat een toppers!! Gefeliciteerd dames. 
Lees meer

JB1 plaatst zich voor Landelijk

Nieuwsafbeelding
16-11 | Vandaag heeft JB1 zich geplaatst voor een plek in de Landelijke competitie. Van harte gefeliciteerd Vincent (coach) en jongens!! 

Lees meer

Dies-viering en nieuwjaarsreceptie: 12 januari!

Nieuwsafbeelding
12-11 | 22 november bestaat onze club al weer 113 jaar. Dit heugelijke feit vieren we dit seizoen samen met de start van het nieuwe kalenderjaar en wel op zondag 12 januari. Zet dus 12 januari alvast in uw agenda voor een gezellige nieuwjaars-borrel op de club van 16.00 - 18.00 uur.

Lees meer

Opbouw blaashal

12-11 | Op zondag 17 november start de opbouw van de blaashal op veld 2. Wil je helpen met de opbouw, stuur een email naar [email protected]  Vele handen maken licht werk, het zijn shifts van 2 uur, start om 10.00 uur. Dus spreek met een paar teamgenoten af en kom helpen!

Lees meer

Mini van de week, Floris en Romijn

Nieuwsafbeelding
11-11 | Hoi, wij zijn Floris en Romijn uit J8E5. Wij waren mini van de week bij heren 1. Ze speelden tegen Voordaan. Onze heren 1 had gewonnen met 4-2!! Voor de wedstrijd waren we bij de bespreking. Daarna mochten we meedoen met de warming-up, we moesten wel hard rennen! Het leukste vond ik op het
Lees meer

Topscorer Jansen slaat koploper SCHC (D1) naar overwinning

Nieuwsafbeelding
11-11 | De hockeysters van SCHC blijven het goed doen in de Hoofdklasse. De ploeg uit Bilthoven nam het zondag op tegen Bloemendaal en won ruim: 4-0. 
Lees meer

Mark, Steef en Douwe bedankt!!!

Nieuwsafbeelding
10-11 | Graag willen wij meisjes van E2 Mark, Steef en Douwe van Heren 1 heel erg bedanken voor de privé training voor ons team op vrijdagmiddag 8 november. Een super ervaring en er waren hele leuke oefeningen op het goal. Afsluitend hebben we allemaal een echte handtekening gekregen op onze
Lees meer

Sponsoren Heren Veteranen C

Nieuwsafbeelding
10-11 | Heren Veteranen C heeft mooie nieuwe jasjes gekregen van hun sponsoren  Wensuitsyou, Biltmore en makelaarskantoor Burgersdijk.  Kijk die heren eens shinen!!

Lees meer

1e blauwe kaarten uitgedeeld!!

Nieuwsafbeelding
10-11 | Afgelopen zaterdag 2 november is de Jongste Jeugd begonnen met het introduceren van de blauwe kaart: eind van de wedstrijd kan er een compliment op de blauwe kaart geschreven worden en deze kan je dan overhandigen aan de tegenstander tijdens het limonade drinken in het clubhuis. 
Lees meer

Fietsenstalling klaar voor gebruik

Nieuwsafbeelding
8-11 | Zoals jullie misschien wel gezien hebben is er de afgelopen weken hard gewerkt om van een zanderige fietsenstalling er een met tegels te maken. Ook is er een nieuw scooterplein gecreëerd!!  Deze bevindt zich aan de voorzijde van het service gebouw (zie foto)
Lees meer

Hoofdsponsor

Agenda

23-11 Cursus Gamecoach - Rugby
23-11 A feest

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]