Overkapping veld 6-7

Nieuwsafbeelding
21-2 | Dankzij de opbrengst van de eerste editie van de Cannonball run, wat overigens een groot succes was, is het mogelijk geweest om een overkapping te realiseren op veld 6-7.  En hoe mooi is het geworden!!!  Dank aan iedereen die dit heeft weten te realiseren. 
Lees meer

Opvouwen Blaashal

Nieuwsafbeelding
20-2 | Dames 2 en veel vrijwilligers uit veteranen, oud bestuurders en ereleden hebben gisteren de huzaren klus van eergisteren afgemaakt en de blaashal opgevouwen. Klaar voor transport en opslag om eind november weer opgeblazen te kunnen worden!
Lees meer

Kabouterhockey op SCHC!

Nieuwsafbeelding
19-2 | De winterstop is bijna voorbij. Dit betekent ook dat het Kabouterhockey bijna weer van start gaat! Vanaf 3 maart zijn kinderen van 3,5 tot 6 jaar van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport. Staat uw kind ook te springen om te gaan hockeyen? De 12 trainingen
Lees meer

HW Hockeyboys op SCHC!

Nieuwsafbeelding
19-2 | Over 2 weken is eindelijk de winterstop voorbij en kunnen we weer de velden op!  Ook dit jaar zal de HW Hockeyboys op SCHC plaatsvinden. Er is wel één aanpassing ten opzichte van de vorige reeks:
Lees meer

MB2 zaalkampioen!

Nieuwsafbeelding
17-2 | MB2 Zaalkampioen! ๐ŸŽ‰ Op de laatste zaal speeldag zijn de meiden van de MB2 kampioen geworden!  Om kampioen te worden moesten ze op de laatste speeldag nog 1 wedstrijd winnen of 2 keer gelijk spelen. Gelukkig zijn allebei de wedstrijden dik gewonnen (3-0 en 3-1) en zijn ze zeer
Lees meer

15 maart - hockeyen met Heren 1 -geef je op!

Nieuwsafbeelding
16-2 | Op 15 maart, tijdens de staking in het onderwijs kan je op SCHC hockeyen met Heren 1!  Van 9:00 tot 15:00 uur, voor €40.  Geef je snel op bij [email protected] en vermeld je naam, leeftijd, team en telefoonnummer van je ouders. 
Tot 15 maart! 
Lees meer

UN DEUX TROIS QUINE

Nieuwsafbeelding
15-2 | Cher Amis,
 
Le 6 avril ร  partir de 1 9:00 heures.
Une soirée de Quine traditionelle au club SCHC.
Lees meer

Maddie Hinch beste keepster van de wereld!

Nieuwsafbeelding
14-2 | Dames 1 keepster Maddie Hinch is verkozen tot beste keepster van de wereld voor het derde opeenvolgende jaar! De FIH maakte vandaag bekend dat Maddie wederom beste keepster van de wereld is geworden, met maar liefst 40% van de stemmen verkreeg ze de titel voor 2018. Ook genomineerd w aren 
Lees meer

Instroombeleid SCHC 2019 - 2020

Nieuwsafbeelding
13-2 | Heb je interesse om volgend seizoen over te stappen naar de jeugdopleiding van SCHC, om daar kans te maken op een plaats in een opleidingsteam, D1, C1, B1 of A1? Lees dan de instroom-procedure in de bijlage. 
Voor vragen over eventueel instromen in de jeugdopleiding  v
Lees meer

Data inleveren zaalmaterialen

Nieuwsafbeelding
13-2 | Voor de meeste teams zit het zaalseizoen er inmiddels op. We kijken terug op een mooi en succesvol zaalseizoen. Vele kampioenen en maar liefst drie landskampioenen! Uiteraard gaan we dit vieren. Hierover later bericht.
Lees meer

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 โ€“ 228 27 00

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 โ€“ 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]