Actueel

Filmpjes met uitleg spelregels zaalhockey

Nieuws afbeelding 28-11

Filmpjes met uitleg spelregels zaalhockey

De KNHB heeft sinds kort een YouTube-kanaal met 26 filmpjes die tekst en uitleg geven over de spelregels van zaalhockey. Dat is een handige aanvulling op de vorige week verschenen nieuwe editie van het spelregelboekje.

Komend weekend spelen verschillende teams hun eerste officiële zaalhockeywedstrijd. Dat betekent voor veel ouders dat ze moeten fluiten. Scheidsrechters bij zaalhockey worden immers niet door de club aangewezen, maar door de teams zelf georganiseerd. Om wie moet fluiten te helpen, is er sinds kort weer een nieuwe editie van hetSCHC SPELREGELBOEKJEvoor zaalhockey.

Belangrijke aanvulling op dat boekje zijn 26 FILMPJES VAN DE KNHB. Op YouTube vind je een afspeellijst waarin verschillende spelsituaties in het zaalhockey worden uitgelicht en waarbij bepaalde spelregels nader worden toegelicht. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang ervaring hebt met het fluiten van wedstrijden, de video's zijn voor iedereen nuttig. En niet alleen scheidsrechters profiteren ervan. De video's zijn net zo nuttig voor spelers, coaches en toeschouwers.

Link naar het SCHC SPELREGELBOEKJE:https://schc.nl/files/nieuws/ SCHC%20Spelregelboekje% 20Zaalhockey%20editie%20-% 20november%202019%20V%204% 2001.pdf

Link naar de FILMPJES VAN DE KNHB:https://www.youtube.com/ playlist?list= PLF9C3Z36XP1svOMesEpGHJvfYc5K1 9J0B

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV