Actueel

'Rijden tegen Kanker' rally op 17 september 2022

Nieuws afbeelding 24-3

Dit jaar zal voor de eerste keer de 'Rijden tegen Kanker' rally worden georganiseerd in Utrecht. Na vijf heel succesvolle edities in Rotterdam, waarbij ruim €355.000 is opgehaald voor KWF Kankerbestrijding, hebben we de handen ineengeslagen om uiteindelijk tezamen zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker.

 

De Utrechtse 'Rijden tegen Kanker' rally zal plaatsvinden op 17 september 2022. We zullen in de ochtend in de omgeving van Utrecht verzamelen, waar je ontvangen wordt met een ontbijt en waar verdere toelichting omtrent de route gedeeld zal worden. Gedurende de route zal er een uitgebreide lunch zijn, waarna de rally uiteindelijk weer zal eindigen in Utrecht. Je wordt vervolgens ontvangen op Janskerkhof voor een fantastische borrel, een uitgebreid diner van een top kok, live entertainment, een veiling, een loterij en het bijzondere verhaal van een gastspreker.

 

Momenteel zijn we bezig met het opzetten van deze, nu al, fantastische dag! Graag zouden we iedereen uitnodigen om mee te doen en op deze manier samen met ons een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

 

De inschrijvingen zijn officieel geopend. Er zijn echter maar een beperkt aantal kaarten, schrijf je dus nu snel in op https://www.rijdentegenkanker. nl/utrecht/ . Via deze website kan je alle belangrijke informatie vinden over de rally.

 

Als je nog ideeën hebt voor bijvoorbeeld veilingstukken, partnerships, of het inhoudelijke dagprogramma, dan horen wij dat heel graag! Alle hulp is meer dan welkom via [email protected] utrecht.nl. Ook voor al uw vragen kunt u naar dit e-mailadres mailen.

Tot 17 september,

De Rijden tegen Kanker-Utrecht Commissie 2022

Pom van der Hart

Tess Barnasconi

Oliver Bews

Nils de Korte

Mirre Agterhuis

Pim Schuurink

Sophie van Giersbergen

Jesse van Beek


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV