Actueel

Trainer gezocht!

27-6

Vanaf september vorig jaar geven we op SCHC trainingen aan ouderen onder de paraplu van Golden Sports (zie www.goldensports.nl). Ouderen blijven in beweging in de buitenlucht  en op deze manier gaan we eenzaamheid tegen. De opzet is dat de trainingen worden verzorgd door een fysiotherapeut of gediplomeerde trainer (CIOS/ALO), of iemand met een sportachtergrond , eventueel ondersteund door een stagiaire. In iedere training komen de 5 grond motorische vormen aan bod: Balans, spierkracht, lenigheid, coördinatie en conditie. De oefenstof wordt steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Na de training wordt er gezamenlijk koffie gedronken. Het is inmiddels een groot succes met wekelijks zo’n 13-15 sporters, zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 60 t/m 93!  

Nu heeft onze huidige trainer een nieuwe baan gekregen, waardoor wij per omgaande op zoek zijn naar een nieuwe trainer. Wij zoeken een iemand met een sportachtergrond , zoals bovenstaand beschreven,  die het leuk vindt om op woensdag van 10.30 tot 11.30u de training te komen verzorgen.

Het is een enthousiaste groep deelnemers. Mariëtte van den Hoven en Annekarien van der Leest zijn onze vaste vrijwilligers die zorgen voor de administratie, ondersteuning van de training en de koffie na afloop.

We kijken uit naar onze nieuwe trainer!

Mocht het iets voor je zijn, of weet je iemand, neem dan contact op via [email protected]

Annekarien van der Leest (0630233258)
Mariëtte van den Hoven
Paulien Oskam

Bijlage

Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV