Actueel

Sponsoren en donateurs gezocht, door Dames 60+, voor goed doel in Kaapstad!!!

Nieuws afbeelding 29-9
Bericht van Dames 60+. 

Masters WK in Kaapstad

Wij gaan naar Kaapstad van 1 tot 10 oktober met de NL Hockey Dames Veteranen 60+ voor het WK. Hier zitten 3 speelsters in van SCHC: Karen Paanakker, Marijke Brune en Marilou Remmelts. 

De selectie, die januari 2020 enthousiast startte met het traject naar het WK ,is de afgelopen jaren regelmatig veranderd van samenstelling en is onder de professionele en bezielende begeleiding van Henk Vogels en Wil Dielis sinds juni definitief beklonken. Na een intensief voorbereidingstraject kunnen we nu uiteindelijk op 29 september naar Kaapstad afreizen met een mooie selectie van 14 veldspeelsters en 2 keepsters. Onze tegenstanders komen uit onder meer USA, Engeland, Zuid Afrika, Argentinië...
Omdat het in deze tijd een groot voorrecht is om zomaar naar Zuid-Afrika te vliegen en daar op hockeyvelden, die daar veel kostbaar water vragen, wedstrijden te spelen, willen wij graag een lokaal goed doel ondersteunen:
Abalimi Bezekhaya, (https://abalimibezekhaya.org.za). Het is een organisatie die 'micro- farming' ondersteunt in townships. Wij dragen daar uiteraard zelf financieel aan bij en op speciale uitnodiging van de organisatie gaan we er een middag ook de handen uit de mouwen steken.

Daarnaast zoeken we ook andere sponsoren. Desgewenst kunnen deze sponsoren een banner op hun website ontvangen en anderszins promotiemateriaal
(contactpersoon hiervoor: Marijke Brune +31 6 26218869).
Met 100 Rand = ca. €5,- steun je al een tuin voor een jaar.

Donaties kunnen overgemaakt worden op:
NL 62 ABNA 05678 12 030 tnv Hoppenbrouwers ovv sponsor Abalimi
We hebben er allemaal ontzettend veel zin in en hopen dat jullie ons gaan volgen op de livestreams uit Kaapstad en op ons Instagramaccount ‘nederlandhockeydames60plus’.

Met sportieve groet, NL hockeydames veteranen 60+


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV